Астролог Влад Росс у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, чи хороший зараз час для президента України Володимира Зеленського.

Росс нагадав, що він і раніше прогнозував, що найкраща смуга у Зеленського почнеться з літа цього року. На його думку, цього літа президент України точно поїде до Вашингтону.

У той же час він назвав зустріч президента США Джо Байдена і російського лідера Володимира Путіна практично марною, тому що в червні «нічого не вирішиться» через ретроградний Меркурій.

«А ось вже в липні дійсно дуже хороша ситуація у Зеленського – дуже правильно, чітко і точно домовитися в США, у Вашингтоні. Тому це буде дуже суперкласна поїздка для всієї нашої країни», - каже астролог.

Також Росс розповів, коли закінчиться війна на сході України.

Популярні новини зараз

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

«Я завжди говорив, що війна триватиме 7 років. Все-таки буде заморожуватися цей конфлікт на Донбасі. Звичайно, якщо у Путіна не переклинить що-небудь і він не нападе на нас в липні», - сказав він.

Астролог зазначив, що найбільш «вогненебезпечна ситуація» для України (наприклад, напад на Херсонську область) – друга половина липня – початок серпня.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Толкачов розповів, чому українці не щасливі.

Також Знай.uа повідомляв, що Митрополит Антоній розповів про важливість Петрового посту.