Українці висунули власні пропозиції

У той час, як від представників Кабінету Міністрів обурені українці вимагають влаштувати "розбірки" зі скандальною дисертацією нардепа Іллі Киви, президенту України Володимиру Зеленському висувають не менш цікаві пропозиції. Якими саме, дізнавалися Знай.ua.

Володимир Зеленський, фото: Instagram

Міністр-ведучий і заборона "ахфіцерів расєян"

Однією з найсвіжіших пропозицій, зареєстрованих на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України, стала зміна очільника Міністерства культури та інформаційної політики України.

Замість Олександра Ткаченка, який 4 червня відзначив 1 рік перебування на посаді очільника цього Міністерства, призначити на посаду міністра культури відомого ведучого-мандрівника 37-річного Дмитра Комарова.

Дмитро Комаров, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Показати ще

"Запропонувати посаду голови Міністерства культури України ведучому передачі "Світ навиворіт" Комарову Дмитру Костянтиновичу, як професійний і гідній людині та патріоту своєї Держави", - пише ініціатор петиції № 22/117888, оприлюдненої 8 червня, Сергій Григоренко.

Петиція - скріншот

А от автор електронного документу № 22/117778 звертається із проханням розробити Указ про заборону виступів російських виконавців на фестах у Маріуполі та інших містах країни.

"Шановний президенте! Вважаю що ланцюжок – модні виконавці, потім пісні "ахфіцери расєянє", потім танки та гради – на 8 рік війни повинен розірватися Вашим указом. Дуже просимо Вас звернути увагу на цю частину культурного життя українців та вирішити питання, яке прямо пов'язано з національною безпекою України", - звертається до Володимира Зеленського ініціатор Максим Кананович.

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента, фото: сайт президента України

Петиція - скріншот

Ще одна пропозиція стосується впровадження нового свята в Україні – автор петиції № 22/117874 Микола Замковой пропонує зробити 9 січня Днем оператора кіно та телебачення.

Петиція - скріншот

Журналісти, Верховна Рада - фото Знай.ua

Аби потрапити на розгляд президента, петиції мають набрати 25 тисяч голосів.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Також Знай.ua писав, що Україною котиться хвиля закриття десятків шкіл: батьки виходять на страйки і "атакують" Верховну Раду.