Цей комплекс з 7 вправ підійде будь-кому і допоможе підготувати тіло до більш інтенсивних тренувань. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Пружні випади на місці

Випади на місці допоможуть тримати в тонусі сідниці. Спину тримай прямо, коліно опорної ноги не повинно виходити за носок стопи. Виконай 25 пружних рухів у випадів на кожну ногу.

Схрещені випади в динаміці

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Заведи ногу назад у скрестному випаді, потім повтори рух на іншу сторону для другої ноги. Всього потрібно виконати 50 активних повторень, по 25 на кожну ногу.

Випади з фіксацією ноги

Нога, яка стоїть на землі — опорна, вона отримує силове навантаження, так як тримає вагу твого тіла. Друга нога, її задня поверхня стегна, отримує ефект розтяжки. Сідниці при цьому теж знаходяться в напрузі. Таких випадів на кожну ногу потрібно виконати не менше 25.

Напівприсяд з однією ногою на опорі або в петлях

З допомогою такої вправи відмінно опрацьовується внутрішня і зовнішня поверхні стегон і звичайно сідниці. Виконай не менше 25 напівприсядів для кожної ноги.

Планка з підйомом однієї руки

Найпростішу планку на прямих руках можна ускладнити одним легким рухом — піднявши руку паралельно поверхні. Все тіло має бути однією натягнутою струною, а м'язи знаходитися в напрузі. Зафіксуйся в даній позиції на 30 секунд, а потім зміни руку і постій ще стільки ж.

Планка на прямих руках з піднятою ногою

Не виходячи з вихідної позиції попередньої вправи, підніми одну ногу вгору. При цьому руки є головною опорою, вони прямі. Пробувши в даній позиції 30 секунд, зміни ногу.

Бічна планка з підйомом руки і ноги

З положення планки на прямих руках, переходь в боковий варіант. Опорна рука повинна бути прямою. Щоб ускладнити завдання, підніми вгору вільну руку і однойменну ногу. Простій в даній позиції не менше 15 секунд.

Нагадаємо, Аніта Луценко пояснила, як схуднути після пологів.

Раніше Знай.ua повідомляв, 4 речі, зроблені з вечора, допоможуть скинути вагу.

Також Знай.ua писав, 5-хвилинне тренування, яке допоможе отримати тонку талію і плоский живіт.