Про це розповів гінеколог Сергій Бакшеєв в ексклюзивному інтерв'ю для Clutch, повне відео якого ти можеш подивитися, перегорнувши нижче.

"Справа в тому, що презервативи не захищають від папілом, кондилом, та інших наростів на геніталіях. Вони не захищають від вірусу папіломи людини, який може проходити через пори презерватива. Але цей засіб контрацепції захищає від гонореї, сифілісу, ВІЛ-інфекції, і т. д.", - пояснив фахівець.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дивись відео, в якому ми задали самі дивні питання гінеколога:

Нагадаємо, що в Росії, в місті Ростов-на-Дону, чоловік і жінка не змогли втриматися і зайнялися коханням просто посеред білого дня в парку.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий гінеколог Сергій Бакшеев в ексклюзивному інтерв'ю Clutch розповів, як ставиться до випадкових статевих зв'язків.

Також портал Знай.ua писав, що дитина повинна дізнаватися про секс, хвороби, які передаються статевим шляхом (ЗПСШ) і про контрацепцію від батьків, лікарів, вчителів або компетентних експертів, а не черпати інформацію з сумнівних сайтів або набувати досвіду методом проб і помилок.