Родина зрадника та російського пропагандиста Миколи Азарова має розкішні маєтки в Європі, торгує російським вугіллям з фірмами з ЄС, і не має жодних санкцій.

Поки Азаров був у владі, його рідні обросли нерухомістю і бізнесами на мільйони. Після втечі в рф у 2014-му, на Азарова і його сина наклали санкції. Але роки йшли, кримінальні справи зливались, і вуаля – Азарови вже не під санкціями. Про це йдеться у розслідуванні bihus.info.

Микола Азаров. Фото: Youtube

Тепер сім'я може кататися у Швейцарію, Німеччину, Італію та інші країни, де вони та їхнє оточення засвітили нерухомість і бізнес. Або ж в Австрію, де дружина Азарова-молодшого оформила на себе будинок вже в січні 2022-го.

Нерухомість Азарових у Відні. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Син Азарова Олексій нині контролює шахту в Ростовській області, яка ще на початку 2022 року продавала вугілля компаніям з ЄС.

Протягом 2021-2022 рр. співвласником двох російських шахт у м. Гуково – "Ростовская" і "Замчаловская" (не веде видобуток) – став Дмітрій Казантаєв. Ця особа володіє часткою в обох шахтах (51%) в інтересах сина Миколи Азарова Олексія.

Нерухомість Азарових у Відні. Фото: Youtube

Українські фірми, якими володів або керував Казантаєв, фігурують у кримінальному провадженні в Україні як підконтрольні Олексію Азарову. А у рф Казантаєв після 2014 року став партнером дружини та тестя Олексія Азарова у кількох російських компаніях.

Нагадаємо, ми писали, що керувати податковою призначили "смотрящего" від Павла Лебєдєва: чим відомий сумський фіскал.

Як повідомляв "Знай.ua" маєтки в Конча-Заспі "зростають" для родичів та наближених до директора "Київміськбуду" Ігоря Кушніра.

Також "Знай.ua" інформував, Єреванська провокація. Путіністи оголосили ворогами Україну, Азербайджан та Ізраїль.