У таку спеку українці не знаходять нічого кращого, як просто лежати вдома, де навіть кондиціонер не працює через відключення світла.

Звичайно, у світлі всіх негативних подій заспокоїти може кохання. А що робити тим, хто не має кохання? А ось для них є циганські обряди на кохання, які спрацьовують у всіх. Вибирайте, що вам подобається більше.

Закохана пара, фото: Знай.ua

Сила цих обрядів полягає в їхній старовині, де поєднується уявлення про зв'язок людини з природою і космосом.

Один із таких обрядів, про який ви не прочитаєте у книжках, це обряд на пошук нареченого. Дівчина, яка зазнає труднощів у пошуку нареченого, виконує спеціальний ритуал з ковшем та червоною стрічкою. Цей обряд починається з перев'язування волосся червоною стрічкою на ніч, після чого дівчина вимовляє заклинання над водою у ковші.

Популярні новини зараз

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще

"Прийди, мій царю, води випити, спрагу вгамувати. Налито мною - випито тобою".

Вона вмивається цією водою, випиває її і виливає залишки на дорогу перед собою, віщуючи прихід сватів. Після весілля стрічка з обряду використовується в символічних цілях, щоб наречена залишалася щасливою та не утиснутою.

Наречена, фото: Pinterest

Ще один незвичайний обряд - змова на щасливе сімейне життя. Наречена пов'язує між собою батіг і рушник, символізуючи чоловіка та гарну господиню, і ховає цей амулет під подушку до весілля. Це стародавній звичай, спрямований на підтримку гармонії та достатку у новій родині.

Циганські обряди також включають ритуали для зміцнення шлюбу та відведення недоброзичливців. Візьміть спідницю та хустку, в яких чоловік вас ніколи не бачив, і прочитайте змову:

"Чужа спідниця рвана огидна, а моя нова ладна. Під чужою хусткою коси безщасні, а під моєю хусткою - щастя та любов".

Після цього надягніть спідницю, пов'яжіть хустку і подивіться у дзеркало. Якщо дзеркала поряд немає, то в річку, головне пам'ятайте, що в озеро або тим більше в болотяну воду дивитися під час змови в жодному разі не можна.

Цей ритуал спрямований на повернення чоловіка та відновлення сімейного благополуччя.

7 років подружнього життя - мідяне весілля, funfrom.me

Нарешті, обряд для залучення удачі включає використання колеса від воза, ключової води, воску та соломи. Обмиваєте колесо ключовою водою зі словами:

"Вода біжить чисто, а ти йди гладко, вода всі перешкоди обходить, і ти обходь. Ти, удача моя, вези і вивози мене. Я тобі вірю, і ти вірною будь".

Після цього підпалюєте солому і плавіть нею віск, повторюючи:

"Як кінь сіно їсть, так і удача моя завжди сита і задоволена".

Коли віск досить розплавиться, вмочуйте в ньому (обережно, головне - не обпектися!) великий палець правої руки і ставте на колесі друк. Причому в такому місці, щоб її не було видно чужому оку. Друк - це заключний етап змови, після якого слід сказати:

"Богу слава, тепер все добре".

Закохані, фото: Pinterest

Нагадаємо, що пір'я, статуетки та ваші мушлі з моря: чому це все заборонено зберігати в будинку.

Раніше ми повідомляли, що в жодному разі не викидайте грошове дерево: що потрібно зробити з рослиною.