Гороскоп на тиждень 15-21 липня для всіх знаків Зодіаку: виконання бажань Риб, відсутність зв'язку Скорпіонів та радість Раків

Секстиль Сонця та Урану в середині тижня – це час нових ідей та підходів, прогресивних методів вирішення звичних проблем.

Завершить тиждень цілий «букет» аспектів, напружених і гармонійних, спільно з Повним Місяцем у знаку Козерога. Квадратура Меркурія та Урана відбудеться одночасно з секстилем Венери та Юпітера, що з одного боку, принесе велику удачливість у матеріальних справах, а, з іншого боку, внесе несподівані та не завжди приємні зміни до поточних упорядкованих процесів.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Штрафи від ТЦК: чи можна уникнути покарання, якщо оновити дані після 16 липня

Популярні новини зараз

Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Військовозобов'язані українці, які не оновлять дані до 16 липня, автоматично стають ухилистами та підпадають під санкції. Чи можна уникнути штрафів, якщо звернутись до ТЦК пізніше, розповів нардеп Олександр Федієнко в ефірі "Київ24".

Народний обранець пояснив, що працівники ТЦК мають здійснити відповідні юридичні, процедурні дії з кожним військовозобов'язаним громадянином. Особи, які з певних причин не змогли оновити дані у встановлений час, можуть зробити це пізніше.

За словами Олександра Федієнка, якщо людина добровільно оновить військово-облікові дані, то щодо неї можуть не застосовувати адміністративний штраф.

Молодий чоловік у ТЦК і СП. Фото: ngu.gov.ua

Свічки, годинники і навіть шкарпетки: що заборонено дарувати людині, щоб не викликати прокляття

Хоча б кілька разів на рік ми стоїмо на порозі дня народження і нам необхідно вибрати хороший подарунок.

Крім того, що потрібно ще вигадати, що подарувати людині (крім грошей), є презенти, які подавати вкрай нерекомендовано. Що ж не можна дарувати на День Народження, якщо ви не бажаєте прокляття людині?

Перше правило – не купувати дзеркала в антикварних чи вінтажних магазинах. Це магічні предмети з сильною енергетикою: через них наводять псування та хвороби, використовують як провідники для інших істот.

Свічка / фото: Freepik

Вище +40 і не краплі дощу: Україну накриє нова хвиля пустельної спеки

Українцям доведеться жити за умов аномальної спеки ще досить довго. Незначне похолодання, яке очікувалося в 20-х числах липня, скасовується, замість нього прийде нова хвиля спеки. Про це заявила синоптик Наталія Діденко.

Мешканці південних, східних та більшості центральних областей України зовсім не зможуть відпочити від пекельної спеки. Температура утримуватиметься на рівні 35-40 градусів вище нуля

"Спека прийшла, триває і, на жаль, триватиме. Якщо два дні тому я обережно писала про послаблення спеки, зниження температури повітря з 20 липня, нехай невелике, то зараз ситуація уточнилася і змінилася", - каже синоптик.

Спека в Україні. Фото: скрін youtube

"Бл*ді, звідки ви пишете": Даша Астаф'єва закрила рота всім блогерам, які хочуть миру з путіним

Багатьох українських зірок зачепили скандальні висловлювання блогерів про якнайшвидші мирні переговори з так званою росією. Популярна українська співачка, модель та ведуча Даша Астаф'єва вирішила поділитись думками щодо просування ворожих наративів відомими інфлюєнсерами.

Співачка обурилася висловлюваннями блогерів-мільйонників, які поширили мову ворожнечі у мережі. Виконавиця наголосила на важливості підтримки українців та свідомої боротьби з агресором.

Про це Даша Астаф'єва написала у нових Stories Даші Астаф'євій у мережі Instagram.

Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram