Повномасштабна фаза війни проти РФ, розпочата окупантами 24 лютого 2022 року, триває вже понад 400 днів і досі невідомо, коли вона може закінчитися.

За цей час багато українців зазнали безліч духовних та психологічних змін - багато хто поставили "точку" на якихось взаєминах із родичами звідти. Хтось перестав слухати російські пісні та багато іншого.

Українці, скріншот: YouTube

Проте є один популярний виконавець, який незважаючи на вбивства мирних жителів, катастрофічні руйнування... зібрався в тур РФ. Ярослав Малий, відомий як лідер гуртів "Токіо" та "Мачете", планує відвідати країну-агресора з концертами.

Малий анонсував виступи в Санкт-Петербурзі, Москві, а потім у Казахстані (Астана та Алмата). На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram він зазначив, що своїми виступами намагається сприяти будівництву мостів між людьми та пропагувати єдність, любов, чистоту та добро.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Це, в принципі, не нова "методичка", яку використовують українські артисти, які втекли з країни.

"Нам з дитинства кажуть, що цей світ такий, який він є. Ми маленькі люди і не можемо його змінити. Що ненависть, страх, злість - це нормально. Це не так, все в наших силах. Ми будівельники Всесвіту і творці. Нам час прокидатися. Ми потрібні один одному", - сказав він.

І, як виявилося, є або українці, або російські боти, які репрезентують такими, що чекають на його концерти в Києві чи Одесі.

Ярослав Малий, скріншот: Instagram

Нагадаємо, поповнюють елітний автопарк та незадекларований маєток: родина нардепа Мамояна купається у розкоші під час війни.

Як повідомляв "Знай.uа", Ані Лорак переконана, що українці ще перед нею вибачатимуться за її втечу в РФ: "Прийде той час"

Знай.ua писав, колишній друг Зеленського Галустян "по-тихому" відмовляється від РФ, отримавши інше громадянство