Вже з дитинства Ксенія починає вчити сина акторській майстерності, у них обох добре виходить

Відео спільної роботи із сином зірка показала на сторінці в Instagram.

Ксенія Мішина, кадр з відео

Разом із сином на камеру Ксенія Мішина зачитала відомий вірш Василя Симоненка "Ти знаєш, що ти людина". Платон добре вивчив слова і натхненно декламував вірш.

У коментарі до відео зірка написала:

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

[quote author=""]"Адже сьогодні сотні дітей в Україні загинули, а ще більше дітей постраждали від вторгнення ворога на нашу землю. І я постійно думаю про те, як це можливо? Це ж нормально пропускати все через себе. І ось я представляю дітей: Ось польський малюк, китаєць, африканець, білорус. Переді мною в думках проносяться картинки і я прислухаюся до відчуттів. Всі вони для мене найцінніші! діти! Кожен з них, як діамант".

Мішина досить важко переживає події в Україні, через війну вона із сином спочатку виїхала з України. На щастя, тоді їй запропонували нову роботу за кордоном. А її син Платон, який завжди поряд, навчався у мами акторської майстерності.

Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram

У коментарях передплатники високо оцінили роботу мами та сина. Одна з шанувальниць помітила, що в неї навіть мурашки побігли. А інших так зачепили їхні слова, що вони навіть заплакали.

"Весь у маму", - написано в іншому коментарі.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина з кільцем на безіменному пальці зізналася, що вибачила Еллерта: "Весь біль здається нісенітним".

Раніше ми повідомляли, що "Мова не ср*ка, нехай балака...": Ксенія Мішина порадила українкам послати всіх подалі.

Також стало відомо, що Ксенія Мішина розповіла про несправедливе цькування від українців: "Поки ми не навчимося радіти за інших...".