Співак Володимир Дантес розповів про відчуття, коли вперше побував на телебаченні

Про це він повідомив на сторінці у сторіс Instagram.

Володимир Дантес, фото Знай.ua

Як відомо, з початком війни життя співака кардинально змінилося. Він розлучився з Надею Дорофєєвою, а ще побував на телебаченні вперше після початку повномашстабної війни. На відео видно, що співак дуже радий тому, що прийшов на телебачення, а саме на канал 1+1. Також співак зізнався, що має дуже дивні відчуття після 3-х місяців, тому що він взагалі ніколи не був на телебаченні.

"Дуже дивне відчуття приїжджати на 1+1 після 3-х місяців коли не був взагалі на телебаченні. Мені сподобалося)", - написав співак під відео.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Як розповів Володимир Дантес, на телебаченні він заспівав. У наступному відео він показав, як сидить на високому стільці в студії, а перед ним стоїть мікрофон. Проте на записі співак ще не почав співати.

Як відомо, Дантес записав тоді першу україномовну пісню "Обніми". За місяць на Youtub відео зібрало понад 1 млн переглядів.

Нагадаємо, що Дантес розповів, що "обос**вся" після ночі обстрілів: "Даші доведеться мити нас обох".

Раніше ми повідомляли, що "Який приклад подаєте?": Надя Дорофєєва засвітила голі груди, щоб сказати про важливе, але мами побоялися за психіку дітей.

Також стало відомо, що Володимир Дантес зізнався, як ридав після розставання з Надією Дорофєєвою: "Все життя пам'ятатиму"