Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її обліковим записом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Тіна Кароль все частіше показує численним фанатам своє життя поза сценою, де вона – господиня свого великого будинку та городу, а також мати вже зовсім дорослого хлопця. Так, у мережі з'явилася фотографія, де співачка показує свій розкішний врожай.

Скріншот із Instagram, фан-сторінка Тіни Кароль

На тарілці в її руці можна помітити апетитну черешню, полуницю та дрібну суницю. При цьому Тіна Кароль на кадрі виглядала зовсім по-домашньому, без макіяжу та яскравих образів.

Однак дещо все ж таки може привернути увагу її аудиторії, особливо чоловіків. Декольте зірки дійсно вражає, а посмішка на обличчі – заворожує. Шанувальники залишили безліч приємних коментарів на адресу Тіни Кароль, а також похвалили її за такий багатий урожай.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Це найсмачніші ягоди у світі. А знаєте чому, тому що виросли у Тіни в саду", "Домашня ягідка, видно одразу", "Гарна пані", - написали вони.

Раніше ми писали про те, коли Тіна Кароль ще була Танею Ліберман: у мережі з'явилося фото співачки до пластики

Як повідомляв Знай.ua, Тіну Кароль помітили з 68-річним чоловіком, який поруч із нею багато років: навіть не виїхав з України під час війни

Також портал Знай.ua писав, що поки Ані Лорак "рятує дітей" від імені путіна, її колишній Мурат одружився з 26-річною Лілією Реус: весілля було з розмахом