74-річна британська модель Норма Вільямс з Ліверпуля, хизується тим, що має рівень фізичної форми 20-річної, та поділилася своїми головними порадами, як виглядати та почуватися чудово в будь-якому віці.

За словами жінки, рівень її енергії значно зріс за останні 50 років, і це спонукає жити так, як вона живе зараз. Норма говорить:

"Люди зазвичай шоковані, коли дізнаються про мій вік. Часто незнайомці зупиняють мене і ввічливо запитують про мій вік"

Нормa Вільямс. Фото Instagram

Про це пише видання NeedToKnow.

Популярні новини зараз

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Жінка поділилася своїми правилами, які допомагають бути у такій чудовій формі.

Не рахуйте калорії

Неймовірно, але, незважаючи на свою струнку статуру, Норма присягається, що не рахує калорії: “Кожного разу, коли ви хочете їсти, навіть якщо це відбувається безперервно — а в мене таке було! — ви завжди повинні обирати здоровий варіант і уникати рафінованої та солодкої їжі.

Можливо, спочатку ви набираєте вагу, вживаючи сири, хліб грубого помелу, рибу, м’ясо, горіхи, овочі, йогурти без цукру, з медом, фрукти — просто подивіться, що таке здорова їжа. Але потім їжте, скільки хочете! З часом ви побачите, що ваш апетит зменшиться, оскільки ви насичуєте своє тіло і почнете худнути без зусиль."

Нормa Вільямс. Фото Instagram

Знайдіть своє “магічне число”

Норма запевняє, що щодня робить розтяжку та вправи і рекомендує вам зосередитися на досягненні цілі, наприклад, 20 випадів. Модель впевнена що у кожного навіть при найщільнішому графіку знайдеться 10-15 хвилин для себе.

Вона сказала: “Щоранку ви повинні робити розтяжку — у кожного є вільний час який треба розподіляти з розумом. Буквально 10-15 хвилин часу щодня на вправи зроблять вас значно здоровішими. У мене є “магічне число” 50. Отже, поки я кип’ячу чайник для чаю, я зроблю 20 вправ, ще 10 після того, як наллю воду в чашки, і ще 20 розтягнусь, поки роблю макіяж.

Нормa Вільямс. Фото Instagram

Впевненість у собі — ключова річ

Британська модель наполягає на тому, що ми завжди повинні бути трошки "егоїстами" та зосереджуватися на своєму здоров’ї та впевненості в собі, а не намагатися наслідувати інших.

Вона сказала: "Ваша самооцінка покращиться, коли ви почнете більш продуктивно працювати над своїм тілом. Все залежить від того, як ти себе почуваєш, а не від того, як виглядаєш. Якщо ти почуваєшся добре, ти будеш добре виглядати!Не порівнюйте себе з якимось створеним ідеалом — це швидкий шлях до нещастя.

Нормa Вільямс. Фото Instagram

Спробуйте зайнятися діяльністю, яка відволікає вашу увагу від того, як ви виглядаєте, — катайтеся на конях, плавайте, навчайтеся… будь-що, що дозволяє вам зацікавитися чимось іншим, крім того, як ви виглядаєте. Аура впевненості в собі, яка виникає внаслідок таких занять, може бути надзвичайно привабливою. Підкреслюйте свою унікальність і насолоджуйтесь цим."

Нагадаємо, ми писали, модель поділилася лайфгаком для сну: знадобиться звичайнісінький скоч

Як повідомляв "Знай.ua" невелике, але приємне здешевлення: супермаркети змінили ціни на гриби та популярний овоч.