З приходом війни у ​​містах України почали діяти ворожі розвідувально-диверсійні групи, і щоб їх визначити, народ вигадав просте кодове слово "паляниця".

Зазвичай росіяни було могли його вимовити без акценту. Проте українсько-венесуельський хореограф і співак Амадор Лопес вигадав інший спосіб. Він анонсував прем'єру нової розважальної пісні "Не москаль" про танці та росіян.

Скріншот із Instagram, Амадор Лопес

"Хто не танцює - той москаль.

А хто танцює - не москаль", - співається у пісні.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Артист розмістив декілька відеороликів під пісню у TikTok, але вони швидко завірусилися по всьому інтернету. Потрібно визнати, що українцям припала до душі нова "перевірка" від Амадора, тому вони з нетерпінням чекають на реліз. Також багато хто оцінив, що артист перейшов українською мовою.

"Нічого собі. Лагідна українізація", "Просто вдуматися, це брат Джей Ло, який хоче українське громадянство, живе тут і співає пісні українською, ну кайф же", "Вже була в ліжку... але мала встати і танцювати", - написали фанати в коментарях.

Варто зазначити, що прем'єра пісні відбудеться 16 червня у п'ятницю.

Раніше ми писали про те, що харизматичний Амадор Лопес залишився на мілині і збирав копійки: "Не міг навіть купити продукти"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Валевська після розлучення зізналася у почуттях до зіркового колеги: "Люблю цього хлопця"

Також портал Знай.ua писав, що Амадор Лопес розповів, як виявився на дні: "Не було можливості купити продукти, колектори приходили додому"