Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу, часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Практично всі пости Наталії Могилевської присвячені трагічним подіям в Україні, але іноді вона все ж таки розбавляє стрічку фото та відео з особистого життя. На цей раз артистка показала спокусливий кадр, на якому можна розглянути її оголені витончені ніжки.

"Дуже хочеться, щоб ранок починався з улюбленого напою та хороших новин", - написала Могилевська.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

Співачка позувала на своїй кухні, стоячи в одній білій сорочці та з чашкою в руках. Такий вигляд викликав зворушливу реакцію у численних шанувальників. Їй адресували безліч компліментів, а один із користувачів соцмережі навіть захотів написати вірш для Наталії.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Втім, під публікацією зустрічаються і зухвалі коментарі. Так, один із фанатів виявив бажання заволодіти нижньою білизною Могилевської, явно переслідуючи непристойну мету.

Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Нагадаємо, Наталія Могилевська показала себе без макіяжу - все через війну: "Машина стала домом"

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська кинулася рятувати героїв ЗСУ у шпиталі віршами: "Бачила сльози в очах..."

Як повідомляв Знай.ua, Влад Яма голодував би: Наталія Могилевська перейшла на кульбаби та фіалки - "Сама їм - і всім рекомендую"