Українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катя Осадча розповіла в ефірі "Сніданок з 1+1" про те, як російська армія ставиться до полонених.

Дружині Юрія Горбунова вдалося дізнатися про те, що їх примусово одягають у військову форму.

"З'явилися новини, що Владислав Попович у полоні. Коли Київщину було окуповано і він допомагав, його взяли в полон. Це стало відомо завдяки хлопцю, якого обміняли і він уже в Україні. Він сказав, що чув ім'я "Владислав Попович". Багато цивільних зараз перебуває в полоні" , - ділиться Осадча.

Катя Осадча. Фото: Instagram

Телеведуча вважає, що те, що творяться росіяни на території України – це геноцид та злочин проти людства. Бо зараз тисячі громадянських українців перебувають у полоні. Їх змінюють повільно, як і, як і військових.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Мама Владислава поділилася тим, що розповів той хлопець, якому вдалося вибратися. Громадянських хлопців одягають у військову форму і змушують записувати відео. Їх видають за військових. Це варто розповідати щохвилини всім світовим ЗМІ. Те, як поводяться росіяни, спочатку виходило за межі. розуміння, а зараз коли тисячі жінок і чоловіків у полоні, до нас надходить дуже багато заявок ... " , - Розкаже Катя.

Нагадаємо, що Катя Осадча розповіла про свою 17 поїздку до Канн: "Тут так само, як у минулі роки".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча попросила Віктора Павлика більше не балуватися, одні емоції: "Треба хрню зробити...".

Також стало відомо, що Катя Осадча розповіла, як рятувалась від ракетних обстрілів 9 травня.