Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша розповіла, скільки коштує життя у Лондоні і від яких мажорних звичок їй довелося відмовитись. Цим вона поділилася в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Маша Полякова зізналася, що за місяць для життя в Лондоні вона витрачає щонайменше 1000 фунтів стерлінгів, що близько 45 тисяч гривень. За її словами, це мінімальна сума, необхідна для виживання. Вся ця сума йде на їжу та транспорт.

Маша Полякова, фото: Instagram

"У мене це виходить щонайменше 1000 фунтів, на менше просто неможливо вижити", - зазначила дочка співачки.

Маша Полякова зазначила, що від батьків отримує кошти лише на базові потреби, а якщо хочеться "потусити", то вона намагається сама підробляти, наприклад, рекламою у соцмережі. Також дочка виконавиці додала, що в Лондоні їй довелося відмовитися від мажорних звичок, наприклад, походів ресторанами та шопінгом.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Маша Полякова, фото: Instagram

"По-перше, я відмовилася від таксі. Я завжди їздила у Києві на таксі, тут я цього не роблю, бо дуже дорого. Друге — це ресторани. Я дуже часто шопилася в Україні, могла зайти до магазину, щось купити. Тут я цього також не роблю, тому що в мене все йде на їжу та транспорт, кудись там поїхати", - поділилася Маша Полякова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Полякова радить українцям готель за 100 тисяч, люди отетеріли: "Одні воюють, інші тусують".

Також наш портал інформував, Оля Полякова натягла блискучі "зброю" і поспішила на допомогу воїнам ЗСУ: "У кожного своя зброя".

Крім того, ми писали, Оля Полякова не побоялася і вмазала путіну, Україна точно вистоїть: "Московський карлик залишається дрібним".