Наташа Корольова - відома українська виконавиця, яку соромно називати такою через її позицію щодо війни, розпочатої росіянами.

Колишня мешканка Києва, співачка-зрадниця довгий час вводила свою аудиторію в оману, не роблячи жодних заяв щодо збройного вторгнення окупантів на Батьківщину. Але за неї все "сказав" чоловік - Сергій Глушко (Тарзан), який злетів із котушок, всіляко підтримуючи свою армію, яка понад рік знищує мирні міста та простих мешканців.

Наташа Корольова. Фото: скрін youtube

Вона все ще підтримує зв'язок зі своєю матір'ю, Людмилою Поривай, яка підтримує Україну і навіть перестала спілкуватися із зятем-путіністом. Проте, здається, Корольова відкрилася і показала, що не цікавиться Україною, радіючи музиці кремлівської пропаганди. Як, наприклад, на нещодавньому великому сольному концерті у Кремлі.

Поки вона була на передньому плані, ззаду скакали танцюристи... у кольорах російського триколору – у білих футболках, синіх штанах та червоних чоботях.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Наташа Корольова, фото: Instagram

Це навряд чи можна назвати збігом, зараз у РФ робиться все, щоб домогтися схвалення війни проти України дедалі більшою кількістю людей. Однак виходячи з того, що воїни ЗСУ за рік знищили понад 160 тисяч окупантів, а санкції ніхто не скасовує - росіяни з кожним днем ​​будуть все гірше і гірше ставитись до того, що вигадує влада.

Нагадаємо, Наташа Корольова відправляє попотряса Тарзана воювати в Україну, ЗСУ готують найкрасивіший пакет: "Життя у нас таке"

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік Наташі Корольової Тарзан у білих сандаликах віддався потужним чоловікам Дагестану: "Трапав я рукою"

Знай.ua писав, чоловік Корольової Тарзан в черговий раз нагадав, який він тупий: "Сім'єю, одноголосно"