Відома українська телеведуча Катерина Осадча вирішила висловитись на важливу тему, яка елозить свідомість українців з кожним днем ​​дедалі частіше. Мова про останній зимовий місяць.

Нову посаду вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться корисною у воєнний час інформацією та розмірковує різні теми.

Катерина Осадча, фото: Instagram

Незабаром настане знову зловісний лютий. Цей місяць ніколи не був улюбленцем серед громадян, а після 2014 року для українців – так точно. По-перше, він завжди був найхолоднішим, потім початок російської агресії з Кримського півострова, а 2022 року ще й повномасштабна війна.

Я зрозуміла, що моя підсвідомість викидає з календаря лютий, ніби його не повинно бути. Хоча у лютому День народження Івана і наші роковини весілля, і день народження мами. Катерина Осадча

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Катерина Осадча, фото: Instagram

Це ще одне емоційне випробування для наших громадян, адже навіть якщо дуже не хочеться, думки все одно переслідуватимуть. Наближаються перші роковини з початку повномасштабної війни. З дня, коли наше життя стало назавжди іншим. Рік з моменту, коли ми ховалися в бомбосховищах, і не були впевнені у завтрашньому дні. Минув рік, а кінця цієї трагедії не видно.

Дуже страшно згадувати себе тоді. Навіть місяця такого не хочеш більше. Початок війни - заціпеніння і хаос усередині, коли все робилося автоматично, дні тягнулися вічність і не вимикався телевізор, щоб не пропустити чогось ще гірше. "Як таке могло статися з нами?" Катерина Осадча

Нагадаємо, що Катя Осадча спробувала налаштуватися на позитив, але емоції взяли гору

Раніше повідомлялося, що Катя Осадча показала жовту кухню сім'ї дніпрян, життя яких спотворило Росії .

Також секрет Каті Осадчої порадував не тільки Юру Горбунова, а й Бабкіна .