Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала милу фотографію з зірковим чоловіком і маленьким сином. Як виявилося, не просто так.

Катя Осадча, яка не часто поширюється про особисте життя, на цей раз вирішила показати найдорожчих чоловіків. І привід на це є. Справа в тому, що в цей день, два роки тому на світ з'явився маленький син Каті Осадчої та Юрія Горбунова, якого назвали Іваном. Зіркові батьки так і не показали громадськості обличчя дитини, хоча і публікували фото з малюком. Так і в цей раз, телеведуча опублікувала фото, на якому дитина позує спиною до камери.

А от батьки посміхаються в кадрі. Фотографія вийшла неймовірно зворушливою і світлою. На знімку, який Осадча опублікувала в мережі, вона позує в білій сорочці з чорним метеликом, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Юрій Горбунов теж зображений у білій сорочці, як і їх маля.

У підписі до світлини Катя Осадча написала: "Два роки тому був такий же сонячний день. Дякую, Іванку, що вибрав нас своїми батьками!". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної пари. Фанати почали вітати Горбунова і Осадчу з Днем народження їхнього сина, і засипати їх компліментами в коментарях до фото.

"Вітаю! Будьте щасливі! Бажаю вам ще діток", "Вітаю! Доброї долі!", "Вітаю, нехай росте щасливим!", "Нехай здійснюються всі мрії малюка і щасливих батьків", "Які ви гарненькі. Щастя вам, здоров'я, любові і всього доброго", "Чому люди бояться показувати дитину? Це ж не немовля, вже два роки", "Вітаю з днем народження синочка! Ви прекрасні батьки. Здоров'я міцного і щастя всій вашій родині", "Дуже зворушливе фото", "Вітаємо вас з цим святом! Нехай цей чудовий малюк буде міцним і здоровим", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.