Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я – Тереза ​​Балашова) славиться своїми яскравими образами та зовнішністю кароокої Барбі. Окрім творчої діяльності артистка також активно розвиває у Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації. За нею слідкує близько 300 тисяч людей.

СолоХа випустила нову пісню на тлі актуальних, але трагічних подій в Україні. Її творча робота називається "Ти незламна", а звучить вона надихаюче та драйвово.

СолоХа, кадр з кліпу

"Ця пісня уособлює в собі найцінніші якості українського народу, які живуть в кожному з нас: Волю, Віру, Мову, Єдність, Перемогу та Цілісність", - пояснила СолоХа.

У кліпі Тереза ​​Балашова не розкривала глибоких тем, а просто потанцювала з групою, позувала з козою та півнем, і зняла дітей, які співають. Також є кадри, де зірка молиться до Бога. Більше того, вона зізналася, що нічого не витратила на кліп, його зняли артистці безкоштовно.

Популярні новини зараз

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Пісня так надихнула небайдужих творчих друзів СолоХи, що кліп зняли повністю своїми силами, не витративши при цьому жодної гривні. І це зовсім не дивно, адже кожна секунда пісні пронизана ДНК українського народу", - написала Тереза.

Варто зазначити, що СолоХа останнім часом часто з'являється в інфопросторі. За період війни вона встигла посваритися з декількома українськими зірками.

Співачка невтішно відгукувалася про Катерину Бужинську, яка не захотіла залучати її до благодійних справ у Болгарії та образила, а Оля Полякова наважилася "вкрасти" в її головний образ для грузинського шоу "Танці з зірками".

Раніше ми писали, кокошник не допоможе: СолоХа пригрозила Олі Поляковій за "крадіжку" та розкритикувала за "дерев'яні" танці

Як повідомляв Знай.ua, Тереза ​​Балашова показала братам Меладзе, що таке справжня "ВІА Гра"