Популярна українська співачка, акторка, блогерка та улюблениця Павла Зіброва Анна Трінчер, яка днями презентувала емоційний кліп на пісню "Зай", продовжує активно спілкуватися зі своїми шанувальниками у соціальних мережах.

Нещодавно до неї та її чоловіка до квартири увірвалася невідома та почала командувати, що робити і як треба прибирати на кухні. Пізніше виявилося, що це "кандидатка" на хатню робітницю, яка вирішила включити "командира".

Тепер же Аню почали у коментарях усе вивчати "правильній поведінці". Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Анни Трінчер у Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Як може бути такий срач, коли жінка вдома? Взагалі не розумію, ти все маєш робити сама, і готувати, і прибирати", — пише невідома дівчина.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Анна Трінчер уже відреагувала і завила, що це її улюблена рубрика: "Научи Анечку Трінчер жити". Справа в тому, що та ситуація, що трапилася з нею у квартирі, викликала у неї панічну атаку.

"Сталася дуже моторошна ситуація... Після чого я знову зловила панічну атаку... У нашій квартирі чужа людина", - розповідає Анна Трінчер в історіях.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Проте співачка зуміла впоратися і далі робити те, що їй хочеться без будь-якого піклування - показувати свої нові образи, також тут з'явилося трохи "солоденького".

Нагадаємо, "Це пожежа...": Анна Трінчер роздяглася до трусиків, після роботи із Зібровим - чоловік хапається за серце.

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер розповіла, як Волошин наполіг на шлюбному договорі і чому вона "зрікається" від материнства: "Дайте пожити".

Також, "Розплакалася...": відважна Анна Трінчер показала українкам, чому не можна здаватися.