Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий порадував новою пародією на головного путінського "орденоносця" і відомого "тікток"-воїна Рамзана Кадирова. Ролик артист опублікував на своєму youtube каналі.

Одним із головних постачальників гарного настрою для українців є Юрій Великий. З початку війни він підтримує зв'язок із шанувальниками і регулярно веселить їх кумедними пародіями на різних особистостей.

Юрій Великій. Фото: скрин відео

Так цього разу під приціл гумориста знову потрапив Рамзан Кадиров, не посміятися з якого справжній злочин. Головний "тікток"-воїн і прислужник путіна любить різного роду нагороди і цього разу його удостоїли ордена "героя" так званої "ЛНР". Цікаво, що перед цим він отримав орден за "заслуги стоматології".

Юрій Великий у образі Кадирова. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

"Усім привіт, дон. Це знову я, дон. Знову зі своїм теледоном дон. Ой, телефоном, дон. Хочу вам, як кажуть, трохи похвалитися дон, мені вчора вручили пом'ятий орган, гарний такий, дон", - каже гуморист у образі Рамзана Кадирова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв турне Лаврова Африкою на підтримку росії: "Дорогі уганд*ни".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали, Володька з "VIP Тернопіль" пішов на провокацію Тетяни Песик, перетворившись на "дамочку": "Бомбезна, тільки очі сумні".