Про це вона розповіла у подкасті Тетяни Воржевої на сервісі YouTube.

Як зазначає режисерка, протягом останніх років в українському кінематографі відбуваються позитивні зміни і її це справді тішить. «Втім, по-справжньому знає про це лише вузька тусовка, «свої», - додає вона.

За словами Даші Трегубової, цей прогрес бачать навіть глядачі не з України. «У кінотеатрах інших країн стали з'являтися українські фільми, хоча, можливо, різноманітність жанрів ще недостатня», - повідомляє вона. Принагідно актриса зазначає, що сама вона завжди виступає за різноманіття жанрів і особисто їй подобаються фільми з неочікуваним фіналом, тобто трилери, детективи.

Вона переконана, що український кінематограф повинен рухатися саме в цьому напрямку, адже фільмів із несподіваним фіналом тут не так вже й багато. Тим не мнеш, додає Даша Трегубова, написання таких сценаріїв вже в процесі і вона особисто також цим займається. Зокрема, розповідає гостя програми, вона вже практично розпочинає знімати свій перший повнометражний фільм «Її звали Марта», хоч і під час роботи над ним назва цілком може змінитися.

Як повідомляв Знай.ua, Компаніченко заявив, що Сковорода любив Слобожанщину, але за культурою та духом він належить Гетьманщині.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Компаніченко розповів про цінності, за які Україна вже майже вісім років веде війну проти російського агресора.