Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила зворушливий, буквально казковий кадр, взявши участь разом з коханим і їх сином Леоном в новій фотосесії на одному з пляжів Київського моря.

Так, зіркова матуся позувала в розкішному вбранні бежевого кольору і масивних шкіряних черевиках, а жіночний образ доповнила прикрасою з крихітних намистин і камінчиків, спадаючими з її волосся, не забувши і про макіяж - виразні смокі айс граціозно підкреслили незвичайний колір очей Лілії. При цьому вони з Леоном прогулялися по піщаному пляжу, а хлопчик ніжно поцілував найріднішу жінку в руку. Варто відзначити, що раніше дружна пара приховувала обличчя сина від чужих очей, вперше представивши хлопчика українцям всього кілька тижнів тому на зйомках шоу "Маскарад".

Ловіть шматочок щастя в стрічку.😍🥰♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Заряджаємо на любов 💓

Фолловери не пройшли повз: "яка краса", "Клас😍", "Як же це мило️️️".

Популярні новини зараз

"Резерв+" не замінить: адвокат пояснив нюанси застосунку

Безкоштовні гігабайти протягом 6 місяців: абонентів Vodafone ощасливили халявою

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Показати ще