Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу артист показав ошатні знімки з нового ефіру "Танців з зірками", а в підписі до них поділився своїми враженнями.

Читайте Знай в Google News!

"Вчора відбувся вже дев’ятий, надзвичайно яскравий ефір «Танців з зірками». Чудові постановки, неймовірний оркестр, відчутний прогрес зірок, одним словом - Свято Танцю. Я неодноразово наголошував на тому, що для мене велика честь брати участь у створенні найрейтинговішого шоу країни. І тим приємніше, що цей проект саме танцювальний. Кожного ефіру хвилююсь, як вперше. Але інакше, мабуть, ніколи і не буде. І це нормально. Сподіваюсь, що вам, рідненькі, теж подобаються наші «Танці». А якщо і не дуже - пишіть прямісінько у коментарях. Тож рухаємось тільки вперед! Ну а деякі невдоволення зірок сприймаю із усмішкою, але доброю. Обіймаю, ваш суддя", - написав Влад Яма в підписі до фото.

Коментарі під постом Влада Ями

Коментарі під постом Влада Ями

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Коментарі під постом Влада Ями

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.