Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, втікши від дощової осені в спекотний Єгипет і позуючи в одному з готелів Шарм-ель-Шейха. Так, артистка приміряла чорне монокіні зі спокусливою сіточкою, суцільно вкритою стразами і глибоким декольте. Красуня влаштувала гарячу фотосесію в басейні, тільки виринувши з блакитної води.

Ку-ку

Фолловери не пройшли повз і засипали Анастасію компліментами: "це на Подолі такі калюжі ?😂 ", "Насть, з початку Нікіти ти зовсім не змінилася. Як ти це робиш?", "🌚 Ку-ку, красуня".

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Анастасія Кумейко приміряла стильне монокіні з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте, доповнивши жіночний образ масивними сонцезахисними окулярами в тон до купальника і акуратними браслетиками на лівій руці. При цьому красуня грайливо прибрала волосся назад і зазначила, що демонструє фігуру без краплі фотошопу та інших фоторедакторів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.