В інтерв'ю ведучій Нового каналу Ганні Олицькій для її YouTube-каналу "Без комплексів" Анастасія Кумейко розповіла про трагічну загибель рідної людини

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні Анастасія Кумейко поєднує в собі дві ролі-люблячої дружини і успішного DJ, яка виступає під псевдонімом Nana. Але такою щасливою вона була не завжди. У дитинстві їй довелося пережити розлучення батьків, смерть батька, а після ще й тиранію вітчима.

"Батьки розлучилися, коли мені було чотири, – згадує екс-учасниця групи "NikitA". - І відтоді я щороку вітала його з днем народження. Але одного разу, коли мені було десять, не знаю, з якої причини, не подзвонила батькові. "Нічого, - подумала. - Привітаю, коли зустрінемося".

Анастасія Кумейко, кадр з відео

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Показати ще

Однак ця зустріч так і не відбулася – незабаром дівчина дізналася, що батька не стало.

"Мама посадила нас з братом на диван і сказала, що його більше немає, – з сумом розповіла ведучою Нового каналу Анастасія Кумейко. – І перше, що я вбила собі в голову, почувши цю новину,-це сталося через мене, через те, що я не привітала його з днем народження".

Щоб не травмувати дітей, мати сказала, що чоловік серйозно захворів. Але насправді батько Анастасії загинув при більш трагічних обставинах.

"Тата вбили, - зізналася DJ Nana. - Це були 90-ті. він повертався ввечері з роботи, і його хотіли пограбувати. А батько до всього завжди ставився з гумором, і, знаючи його, підозрюю, що почав жартувати, намагався поговорити з грабіжниками... Але ті його застрелили. Всю ніч він пролежав на вулиці. І коли батька знайшли, той ще був живий. Все відбувалося взимку, і тато відморозив собі органи. Тому врятувати його не змогли".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, екссолістка NikitA розповіла про стосунки з Астаф'євою.

Як повідомляв Знай. ua, екс-солістка NikitA перетворилася на королеву русалок, дихати під водою, не проблема.

Також Знай. ua писав, що екс-солістка NikitA підкорила Єгипет сміливими позами, зазвичай робить це в ліфті.