Джованна Антонеллі – бразильська актриса театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала красивий чорно-білий кадр, який був зроблений на красиво пляжі. Перед камерою Джованна з'явилася в білій сорочці на голе тіло, яку ще й розчинила на грудях, демонструючи оригінальна прикраса. Її волосся розпущене і розпатлане вітром, а на обличчі немає макіяжу, вона млосно дивиться в об'єктив. У підписі до кадру Антонеллі написала: "Ах! Всередині усієї душі є доказ, що біль, неначе вмирає, поновлюється, коли радість охоплює тебе". Фани в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях, багато відзначили, що зірка виглядає дуже молодо і красиво, деякі жартують з приводу еліксиру молодості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.