Джованна Антонеллі – одна з найвідоміших бразильських актрис. Багато серіалів, в яких вона знімалася, популярні і в Європі, і навіть в нашій країні. Тому за її життям стежать мільйони фанатів по всьому світу. Сторінка Джованни в Instagram популярна і з-за її філософії. Вона часто супроводжує свої пости різними висловлюваннями про час і діях.


Наприклад, нещодавно Антонеллі опублікувала пост, в якому поміркуємо про пригоди. Вона вважає, що час для всіх йде одночасно однаково і по-різному. Змінити своє життя можна в будь-який момент, і це рішення залежить тільки від вас. Джованна закликає людей не боятися таємного, а навпаки, шукати і відкривати для себе нове, поки для цього є час. Особливо цікаві речі, які складно пояснити звичайною логікою,
Також Антонеллі закликає людей не боятися зробити помилку. Помилитися може кожен. Головне – вчасно зрозуміти її, визнати і рухатися далі. Страх перед помилками не повинен заважати прагнення до пригод.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще