Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила серію архівних кадрів, позуючи з відомим російським композитором Ігорем Крутим. Так, 29 липня артистові виповнилося 66 років, а сама Кароліна написала йому безліч теплих побажань. При цьому красуня продемонструвала, як змінився і схуд Крутий за останні роки.

З Днем народження, дорогий маестро @igorkrutoy65! Здоров'я і нескінченного творчого польоту! ❤️ Це було недавно, це було давно.. ✌🏻

В коментарях Ігор Крутой забавно подякував Лорак: "Спасибі,Каролінка!!!Ну і фото ти знайшла,хто цей «громила» поруч з тобою???...😁😁😁".

Фолловери теж не пройшли повз, але їх думки розділилися: "З віком все краше, причому обидва.", "Фото просто СУПЕРСЬКІ, ЗАТЕ СКІЛЬКИ РОКІВ ТОМУ....😄😄😄😄😄😄", "і начебто одного віку з Лілією Подкопаєвою і Ліля нітрохи не змінилася а кароліна при чому дуже сильно", "З днем народження Ігор Крутий!!!", "Яка ви тут красива, натуральна, жива, не те що зараз, дуже змінилися".

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.