Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка здорово здивувала фанатів "весільним" відео, на якому з'явилася з маленькою донькою і загадковим чоловіком.

На початку ролика Ані Лорак з Софією стоять біля імпровізованого вівтаря з красивою квіткової арки, а до них підходить впевнений ошатний чоловік, але обличчя його не видно. Хлопець вручає співачці ключі від машини, і вся інтрига відкривається – вона починає оголошувати масштабний конкурс, головним призом якого стане розкішний автомобіль. Перед камерою артистка з'явилася у світлому, як ніби плюшевому плаття, яке красиво підкреслило її витончену фігурку і пишний бюст. Донечка зірки теж гарно вбрана в миле біле платтячко, а у ролику вона сидить в червоній дитячій машинці.

У підписі до фото Лорак розповіла умови конкурсу. "Я щаслива порадувати вас! Я ПОДАРУЮ вам цей чорний Mercedes або 1 МІЛЬЙОН РУБЛІВ і цей найкрутіший міні-автомобіль! Найактивніші отримають річні запаси косметики, б'ютібокси з доглядовою косметикою і, звичайно ж, гроші – кожен день! Просто підпишіться на конкурсний аккаунт і на всіх спонсорів у розділі «Підписки» у правому верхньому куті аккаунта @lorakrez. Вже сьогодні я розіграю перші 40 000 рублів – по 20 000 рублів двом щасливчикам. У будь-який момент я напишу слово «СТОП» в коментарях під цим постом і 10-й коментар під СТОПОМ забере 20 000 рублів. 2 стопа – 2 переможці СЬОГОДНІ. Більше повідомлень – більше шансів на перемогу! Але головне ПІДПИШІТЬСЯ і вже через десять днів чорний Mercedes або 1 мільйон рублів отримає один з вас! А що виберете ви? Автомобіль чи гроші?", - написала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.