Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала яскравий кадр, на якому зображена у цікавій локації, а також афішу благодійного заходу, на який запросила своїх шанувальників.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася, сидячи в невеликому човні – вона пливе по красивому озері в оточенні зелені. На прогулянку дівчина вийшла в модному білому комбінезоні з цікавими кросівками, її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж. Як видно, Алла сидить в кокетливою позі і посилає в камеру повітряні поцілунки. У підписі до публікації Добкіна запросила фоловерів на благодійний захід в одному з розкішних ресторанів.

"У нас повна готовність. Чекаємо завтра в @dubrovsky_rest на нашому благодійному дні @amdhelp. Я хочу подарувати 5 подарунків, які ми завтра подаруємо найактивнішим учасникам. Потрібно виставити у себе в сторіс нашу афішу (гортайте в каруселі). Відзначити мене і сторінку фонду @amdhelp. Відзначити людей під цим постом, з якими ви хотіли б піти на захід. Відкрити своє серце, для завтрашнього дня. А Ваша", - написала вона. Фолловери кинулися активно обговорювати нові фото дівчини, засипає компліментами і захопленими коментарями, деякі зазначили, що Алла сама на себе не схожа, а інші пообіцяли відвідати її благодійний день.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.