Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала пікантне фото, а в підписі до нього розповіла про сокровенне.

Як видно, на новому чорно-білому фото Алла позує, сидячи на стільчику в темній кімнаті і в досить еротичній позі. На ній чорні джинси і біла сорочка, поверх якої вона накинула білу сорочку. Волосся дівчата розпущені і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У подпсии до публікації Добкіна розповіла, що її кількість фоловерів досягла майже 65 тисяч, тому вона вирішила з ними ближче познайомиться.

Дівчина розповіла трохи про себе і запропонувала шанувальникам зробити те ж. "Я народилася в прекрасному місті Харків. Займаюся благодійністю @amdhelp, ще у мене є своя Галерея @amd.gallery. Зараз працюю над дуже душевним, для мене, проектом, сподіваюся, скоро поділюся з вами, та ви мене підтримаєте. Виховую нереально крутого хлопчика і чоловіка", - розповіла Алла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.