Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Дівчина нещодавно народила первістка, якого назвали Марком, а тепер спробувала себе в ролі моделі.

Так, на сторінці Добкіної з'явилася нова фотографія, на якій Алла позує сидячи на табуретці і тримаючи на руках сина Марка. На чорно-білому знімку не видно обличчя немовляти, а сама дівчина не дивиться в камеру – її погляд прикутий до малюка. Алла одягнена в джинси і просту сорочку, при цьому на її обличчі яскравий макіяж, а волосся розпущене. Однією рукою вона тримає дитину, яка закутана у теплий костюмчик, а другу доклала до волосся. На безіменному пальці правої руки у Алли масивне кільце, яке мало нагадує обручку.

У підписі до фото Алла Добкіна зворушливо написала: "Чоловік, якого я буду любити все життя". Підписники дівчини не залишилися байдужі до такого милого посту і почали засипати її компліментами і побажаннями.

"А він буде любити вас. Алла, від усього серця вітаю вас", "Дуже жіночна, ефектна молода матуся", "Які ви чудові", "Ідеальний чоловік на завжди", "Божественна!", "Ідеально", "Які Ви милі", "Лапулічка", "Взаємна любов найсильніша! Вас Чоловічок буде любити також все життя!", - пишуть фоловери в коментарях до фото Алли.

Зазначимо, що нещодавно (через місяць після народження малюка) Алла Добкіна вийшла на подіум в прозорій сукні. На сторінці Добкіної з'явилося два відео, на яких видно, як вона дефілює по подіуму показу дизайнера Гайка Аванесяна. Алла вийшла на подіум у вишуканій прозорій сукні з ручною вишивкою, крізь тонку тканину якої просвічуються білі трусики.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.