Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсерка. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала яскравий кадр, на якому з'явилася в абсолютно нетипова для неї образі. Як видно, Джованна відображена в якійсь кімнаті на червоному тлі. На ній біла смугаста футболка, поверх якої вона накинула червону кофту. Але найбільше уваги привертає незвичайна зачіска актриса, а на її обличчі акуратний макіяж. У підписі до кадру Антонеллі написала: "Репетиція, яку я люблю! Я сумую за стрільбі!". Захоплені шанувальники тут же почали активно обговорювати публікацію зоряної красуні, засипає компліментами в коментарях, відзначаючи її неймовірну красу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.