Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс трепетними фото з красунею-мамою Ольгою, позуючи абсолютно без макіяжу. Так, артистка заінтригувала прихильників коротенькими відео з літака, сказавши лише, що вони летять "по важливих справах", однак так і не зізналася, куди.

"Найуважніший слухач правил безпеки. Мама вже й перехрестилася, і помолилася, і поплакала", - кумедно підписала ролик Дорофєєва. Трохи пізніше Надя додала кадр, на якому її найрідніша жінка вже п'є вино, написавши, що вони успішно добралися. Варто відзначити, що мама Ольга живе в Криму, проте частенько приїжджає гостювати до артистки і її чоловіка Володимира Дантеса.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.