Відома українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала новий знімок з концерту. Під публікацією розгорілися суперечки з приводу зачіски артистки, а також її відносин. Знімок, який зібрав більше трьох сотень коментарів опублікований на сторінці артистки в Instagram.

"ViS ViS ViS Love Love", — написала Дорофєєва в підписі до світлини. ViS, як вважають фанати — скорочено "Время и Стекло" в англійській транслітерації.

В коментарях вибухнув справжній скандал з приводу зачіски Наді. Деякі вважали, що дівчині йде каре, інші висловили своє обурення з приводу стрижки.

Окрему увагу фанати звернули на "сюжет" знімка. Декому здалося, що дівчина дивиться на Позитива (Олексій Завгородній) "закоханим поглядом".

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

"Позитив так світиться", "У Наді закоханий погляд на... напарника по групі", — неоднозначно помітили фанати.

Раніше ми писали, що вокалістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофеева вивела маму в світ і та розповіла всі таємниці. Про це повідомляє "Світське життя".

Мама відомої української співачки викладає в університеті і дуже пишається досягненнями дочки. Крім того, деколи мама зловживає статусом дочки.

Також ми повідомляли, що Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Так нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію зі зйомок нового кліпу.

Так, на сторінці співачки у соцмережі з'явилося незвичайне фото зі знімального майданчика, на якому Надя позує в декорації, яка нагадує дискотеку.

Напомним, Позитив і Дорофєєва на стилі заворожили фанатів зухвалими образами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.