Відома українська співачка Оля Полякова представила спільну колекцію з дизайнером Андре Таном, яка присвячується гранд-шоу співачки "Королева Ночі".

"Мене завжди надихають діви, в яких багато вогню і енергії. Оля – дівчина ураган, справжнє цунамі. Саме тому, коли я пару років тому запропонував їй стати обличчям своєї нової колекції, я вже тоді знав, що ми разом створимо щось вибухонебезпечне. І ось цей час настав. Погодьтеся, носити кепку з короною на голові – це виклик і водночас наша мета. Адже кожна дівчина, яка одягає наші речі, відразу стає королевою", - прокоментував Андре Тан.

Капсульна колекція Andre Tan X Оля Полякова складається з дев'яти виробів - двох видів худі різної довжини, базової футболки з авторським принтом і шести аксесуарів (дві сумки, кепки, шапки, рукавиці, пояс). Вона виконана в двох кольорах: чорному й золотому.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Андре Тан – найвідоміший український дизайнер з найкрутішими менеджментом. Він єдиний модельєр, магазини якого знаходяться практично в кожному місті. А якщо я хочу продавати свою колекцію скрізь, так з ким же тоді, якщо не з ним? Потрібно працювати з найкращими! Тим більше, що у нас така давня історія співпраці. Практично кожен рік ми придумуємо щось спільне: спочатку я була амбасадором його бренду, в минулому році я вийшла на подіум як модель, а цієї осені настав час випускати нашу спільну колекцію", – поділилася Полякова.

За словами співачки, одяг створювалася "на кожен день", але робить "зі своєї господині королеву".

"Не важливо скільки тобі років, який у тебе зріст, статура, професія. Головне, ким ти себе почуваєш! Жінки повинні бути королевами, тому що для них це властива риса. І це головний месседж нашого нового творіння", - підкреслила вона.

Нагадаємо, Полякова заявила, що йде в мери Києва.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Полякова показала величезні груди у вузькому бікіні, все мало не випало.

Також "Знай.uа" писав, Полякова без білизни показала довжелезні ніжки.