Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала чорно-білу концертну фотографію, яка відрізняється своєю відвертістю. На знімку, який з'явився в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі і незвичайній позі. Зроблено це фото, мабуть, на сцені, Лобода на ньому з'явилася в коротенькій золотистій сукні з пишними рукавами. На голові у зірки кепочка, яка є частиною цього наряду, її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж, вона стоїть з відкритим ротом. В одній руці вона тримає мікрофон, а другою – якусь палицю. Треба сказати, що в цьому вбранні Світлана вже виходила на сцену.

З підпису до фотографії стає ясно, що концерт Світлани планувався в Мінську, і він вже відбувся, про що вона повідомила іншими фотографіями з виступу. У підписі до світлини Лобода пообіцяла, що буде жарко. "Мінськ. Смію вас запевнити, що буде 🔥🔥 #стадионДинамо #сегодня". Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати цю та інші сценічні фотографії Лободи, її вбрання і концерт. Одні засипають Світлану компліментами, а інші радять бути скромнішою, деякі також дякують співачку за концерт в Мінську.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.