Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана похвалилася фанатам, що сходила на ефір до російського коміка в програму "Вечірній Ургант", яке виходить на путінському телеканалі. Раніше Лобода вже викладала фото і відео з Іваном Ургантом, а тепер питає, чи дивилися підписники шоу з її участю. Для цього артистка записала секундне відео, в якому як би цілує своїх фоловерів.

На цьому відео Світлана Лобода з'явилася в незвичайному, але дуже епатажному вбранні. На ній чорна шкіряна куртка-косуха з металевим декором у вигляді заклепок. Її волосся розпущене і спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж і темні окуляри на ланцюжку. При цьому на руках, якими Світлана тримає телефон і знімає себе в дзеркало, багато величезних масивних перснів. А губи, якими вона як би цілує всіх, яскраво нафарбовані червоною помадою.

У підписі до відео Світлана Лобода написала: "ургант дивилися?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників, фанати буквально завалили Світлану коментарями. Одні пишуть їй компліменти і питання, а інші запевняють, що подивилися або ще подивляться новий випуск шоу з її участю. "У вас тур, а хто займається дітьми на шоу Голос? Все постановка!", "Справжня суперзірка – Світлана Лобода", "Ваші поцілунки – любов", "Так, дивився! Це було нереально круто", "Ви прекрасна", - пишуть у коментарях до відео Лободи.

Нагадаємо, Світлана Лобода зробила приємно відомому путінському блазню.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.