Популярна співачка Світлана Лобода закінчила свою кар'єру в якості наставника в російському шоу "Голос. Діти" після гучного скандалу з перемогою на конкурсі дочки Алсу Мікелли Абрамової. Про це повідомила продюсер співачки Нателла Крапівіна в Instagram.

Пост представника української співачки, яка зараз живе і працює в Росії з'явився в соціальній мережі після того, як перший канал зняв з ефіру фільм про проект "Голос. Діти" для того, щоб перерахувати голоси.

"Могла б багато чого сказати. Але, я промовчу. Я щаслива, що у нас були наші діти: чисті, талановиті, чесні. Я знаю, що інтернет підірваний і такого градуса я не відчувала давно. І це говорить про те, що наші люди вміють відчувати і співпереживати", – написала вона.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Крапівіна зазначила, що для них це був важкий день і закликала, щоб шанувальники не звинувачували ні в чому дітей.

"Не засуджуйте! У мене все. Я думаю, для нас історія "голоси" закінчена. Спасибі всій нашій команді", – наголосила вона.

Саме Лобода була наставницею переможниці проекту "Голос. Діти" Мікелли. Скандал розгорівся після того, як стали відомі результати глядацького голосування. Користувачі стали говорити про фальсифікації і переконані, що на шоу були більш гідні діти для перемоги.

Раніше повідомлялося, що в Росії розгорівся скандал навколо пісенного конкурсу "Голос. Діти". Володарем заповітної переможної статуетки шоу стала донька популярної співачки Алсу Мікелла Абрамова. І глядачі вирішили, що це не випадковість.

Після того, як результати стали відомі, глядачі обрушилися з критикою на співачку Алсу. Вона навіть вирішила приховати свої коментарі в Instagram. Вони закликають членів журі Пелагею і Валерія Меладзе звернути увагу на результати.

Нагадаємо, на "Голос. Діти" труять дочка Алсу. Глядачі незадоволені перемогою дочки Алсу.

Як повідомляв Знай. ua, Лободу обібрали до нитки в Прибалтиці.

Знай. ua писав, що Лободу кинули на скажені гроші.