Відома українська співачка Світлана Лобода знову порадувала свою численну армію шанувальників новими знімками. На цей раз Світла приміряла елегантний чорний образ.

Про це стало відомо завдяки публікації зірки в Instagram.

Світлана Лобода

Світлана Лобода

Так, на фото українська співачка позує в чорному капелюшку і чорному пальто. На одне з фото на ній надіті чорні окуляри. Шанувальники співачки в захваті від образу Лободи і залишили масу коментарів:

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Шикарна. Дуже чекаємо на кліп! Сподіваюся, що реально скоро; Як же вам йдуть капелюхи. Просто вбиваєте своєю ідеальністю!; Дозвольте закохатися?; Занадто ідеальна. Дуже чекаємо кліп і саму пісню. Це буде бомба; Ви дуже красива; Богиня, кажу без перебільшення, найшикарніша на землі. Найулюбленіша; Яка ідеальна, я не можу, інфаркт зловив мене на повал."

Варто нагадати, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лідер німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн розповів про стосунки, які пов'язують його зі співачкою Світланою Лободою. Виконавиця у травні 2018 року вдруге стала мамою. Але Лобода тримає в секреті, хто батько дитини. Шанувальники припускають, що тато дівчинки - німецький музикант Тілль Ліндеманн.

Нагадаємо, Ліндеманна запитали про роман з Лободою, зірка Rammstein не розгубився і ось що відповів.

Як повідомляв Знай.uа Лобода розсипалася в компліментах Пугачовій: ми всі будемо в Кремлі.

Також Знай.uа писав, Лобода зізналася, яку залишила дитину: сподіваюся, ви зі мною згодні.