Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу дивне фото в ще більш дивному образі. На фотографіях, які з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в гримерці путінського телеканалу, де знімали шоу "Голос Діти". Так, поки в Україні проходили вибори, Світлана Лобода розважала російську публіку. Як видно на фотографії, співачка прийшла на зйомки в оригінальному червоно-біло-чорному костюмі з білою блузкою, декорованою мереживом. Волосся співачки розпущене в красивій укладанні, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Світлана Лобода запитала: "А за кого будете голосувати ви у фіналі @voice1tv?". Така публікація не залишилася без уваги фанатів Лободи. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Світлани, а також відповідати на її питання з приводу голосування.

"За Вашу команду! Всі ваші троє діточок – гідні перемоги, вони всі з чудовим голосом, індивідуальність та харизму!", "За Роберта! Унікальний талант!", "Тільки за Роберта, унікальний дитина. Світлана, бажаю перемоги цьому талановитому хлопчику з вашої команди, він її заслуговує!", "За Роберта! Дуже подобаються його виступи", "За Роберта буду голосувати!", "Всі дітки прекрасні і дуже талановиті, але не більше, все-таки, мені подобається малятко Ніно", "Яка ж Ви карколомна", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.