Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу дивне фото в ще більш дивному образі. На фотографіях, які з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в "образі вдови". Співачка зображена у величезному чорному капелюсі з довгим чорним пером у вигляді прикраси. Також на фото видно, що крім капелюха на артистці чорний одяг. Світлана відображена у двох позах з різним виразом обличчя. На першому фото вона якось дивно примружилася, на її обличчі яскравий макіяж, вона тримає одну руку біля обличчя. На другому знімку Лобода відображена у момент одягання крихітних сонцезахисних окулярів на очі. На знімку також видно масивні персні на руках зірки.

Світлана Лобода не підписала свої фотографії, залишила лише маленький смайлик у вигляді розбитого серця. Цей смайлик викликав багато запитань у шанувальників зірки. Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів Лободи. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її образ і те саме розбите серденько.

"Яка гарна, дуже чекаємо нову пісню і кліп", "Яка ж прекрасна", "Світлана, ти ідеальна", "Світлана нафіга тобі червона нитка на руці? Невже забобонна?", "Ви прекрасні! Ви ідеальні! І вам біса личать капелюхи! Та чорт візьми, вам все личить", "Як красиво, дуже мила, вище всяких похвал", "Чому в тебе серце розбите?", "Чому серце розбите? Тілль кинув?", "Як носик зробила, так красунею стала!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.