Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на яких позує у відвертих сценічних костюмах. Обидва знімки чорно-білі. Варто також відзначити, що Лобода вже показувала це вбрання у своєму Instagram. На першому фото зірка зображена на сцені під час виступу. На ній відверте чорне боді, яке блищить, поверх якого вона накинула чорно-золотий піджак оригінальної форми і текстури. Артистка сфотографована з мікрофоном в руках, очевидно, під час танцю. Її волосся розпущене і злегка розпатлане, а на обличчі яскравий сценічний макіяж.

На другій фотографії Світлана Лобода зображена перед дзеркалом у гримерці під час підготовки до концерту. Як видно на фото, зірці поправляють зачіску, а сама вона пильно дивиться у дзеркало. На ній ще один сценічний наряд з пишними рукавами, який блищить золотом. До цієї блузи, як видно на інших фото, Світлана одягає золотисті лосини, які підкреслюють стрункі ноги. У підписі до фотографії Світлана Лобода анонсувала концерт в італійському Мілані. "Today #milan #SuperStarShow", - написала співачка. Зазначимо, що напередодні у неї відбувся концерт в британському Лондоні.

Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її вбрання і концерт в Мілані. Фанати, які живуть в Італії, пишуть співачці, що вже не можуть дочекатися її виступу.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода знову втекла з Росії.