Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує в яскравому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала на огляд публіки в модному образі. Для фотосесії молода мама одягла яскраву помаранчеву блузку з об'ємними рукавами і бантом на шиї. Також частково видно чорну спідницю з масивним поясом на талії. Волосся Регіни розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фотографії Тодоренко розповіла про свою роботу.

"Черговий знімальний день, чому я рада. Ми на шоу #мейкапери знімаємо нові тренди. Чесно скажу вам, цей проект дався мені нелегко, особливо після тревел-шоу #орелірешка. По-перше, я дуже погано розбираюся в мейкап трендах. По-друге, мені складно влитися в модну індустрію (відчуваю себе білою вороною). По-третє, пекельне пекло – стояти на підборах по 14 годин на день, краще вже по горах лазити. Тепер же в новому році настав новий сезон #Мейкапери, я піднаторіла і намагаюся з усіх сил бути в темі. У моїй професії дуже важливо володіти інформацією і бути в курсі всього, що відбувається – цього я вчуся щодня. Щоб не зовсім з головою зануритися в #мамськіблоги, я навіть підписалася на наукові канали в Телеграм: «Чому?», «Словниковий запас», «Naked Space», «Таємниці океанів». Коротше, все підряд. Порадьте ще щось цікавеньке почитати, де цікаво і доступно викладена інформація, новини і тд. (бажано англійською). #регинатодоренко #регинапутешественница. Mua – @yanabuzychkina. @lorealmakeup", - написала Регіна.

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко і відповідати на її питання.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко святкувала День святого Валентина без Топалова.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.