Популярна телеведуча, зірка шоу "Орел і решка" 28-річна телеведуча Регіна Тодоренко і її чоловік, 33-річний співак Влад Топалов вперше стали батьками. У зіркової пари народився син.

Про це повідомляє StarHit.

Як повідомляють російські ЗМІ, пологи пройшли в одній з московських клінік. Влад також був присутній з дружиною.

Поки Регіна намагається не поширюватися про радісну подію. А ось Влад Топалов підтвердив журналістам, що він став батьком. За словами музиканта, у них з Тодоренко народився син вагою 3690 грамів і зростом 59 сантиметрів.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Наразі ані імені дитини, ані жодних інших післяпологових подробиць немає.

Додамо, нещодавно стало відомо, що закохані зірки таємно одружилися. Поки що вони просто офіційно оформили стосунки, проте планують зіграти ще й весілля зрозмахом. Скоріш за все це буде навесні або влітку.

Тодоренко

Дивіться: Регіна Тодоренко в пологовому будинку

Нагадаємо, відома російська актриса Єлизавета Боярська, дочка зірки радянського і російського кіно Михайла Боярського, вдруге стала мамою. Жінка наролила в одній із клінік Санк-Петербурга.

Як повідомляв портал Знай.ua, Регіна Тодоренко знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів із посипкою, показавши дві сторони себе. Також артистка засвітила великий животик.

Також Знай.ua писав про те, що Тодоренко та Топалов записали спільну пісню, таким чином натякнувши, що вони офіційно одуружилися. У ролику з піснею "Там, де ти" вони катаються на машині по місту, співають пісню і демонструють обручки.

Дивіться: Тодоренко та Топалов записали пісню