Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість показала уривки з нового концерту. Так, артистка виступала в досить відвертих і блискучих вбраннях, виконуючи найпопулярніші хіти.

"Неможливо розслабитися🤦‍♀️ ", - підписала ролики словами з пісні "40 градусів" Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Ох вже ці ноги 🤩 а голосище 😍💋", "Це гарячіше за вогонь 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍", "Мені дуже подобаються ваші образи👍🏻дуже крута 😍😍😍😍😍😍😍".

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Показати ще

Були і ті, хто розкритикував Світлану: "Костюми стрьомні особисто моя думка!!! І поведінка вульгарна", "Лобода Лобода... Співаєш ніби добре, але випендрюєшся ще більше 😂", "Чого тут більше: тіла чи музики? Неприємна Лобода", "Дупу б прикрила.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.