Українська співачка Світлана Лобода, яка працює в РФ, показала знімок з виступу у відвертому вбранні. Фото з'явилося на сторінці зірки в Instagram.

Вбрання співачки практично повністю оголило стегно і бік, але ні трусиків, ані бюстгальтера на тілі не видно.

На фото Лобода стоїть впівоберта, тримаючи руку у волоссі. На співачці золотиста сукня, яка складається всього з декількох тонких смужок на боці від грудей до стегна.

Нагадаємо, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

В цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в гримерці перед виходом на сцену. Лобода фотографує себе в дзеркало, дивлячись у нього. На ній яскравий сценічний костюм, але на знімку видно лише його частину.
Цей наряд має глибокий виріз на грудях, і видно, що зірка без бюстгальтера. Волосся Світлани розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі яскравий макіяж. На руках у співачки видно червоний манікюр і масивні кільця.

Як повідомляв Знай.uа Лобода показала відео грандіозної вечірки після концерту в Москві.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Світлана виклала в мережу відео, на якому видно вечірку після концерту в Москві. В ролику можна побачити прес-конференцію і фотосесію Лободи, її виступ і фуршет з величезним незвичайним тортом. У підписі до відео Світлана Лобода дякує всім, хто допомагав їй створити грандіозне шоу, яке вона показала російським глядачам.

Також Знай.uа писав, Лобода показала, як створюються її сценічні образи: святі каракульки.

Светлана выложила в сеть фото, на котором позирует в гримерке во время примерки. Также в ее публикации есть эскизы ее нарядов, которые очень напоминают детские рисунки.

На фотографии Светлана Лобода предстала в ярком наряде – на ней замысловатый комбинезон с черными клешными брюками и желтым верхом с цветастыми вставками. Поверх этого Лобода надевала объемную красную шубу, и выступала в этом образе на сцене.

Дивіться: кліп на пісню LOBODA - SuperSTAR