Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір - ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве пляжне фото з новорічного відпочинку.

Так, на фотографії, яка з'явилася в акаунті знаменитості, вона позує на території готелю, тримаючись однією рукою за зігнуте дерево, а другу склавши в бік. Для фотосесії Джамала наділа легеньке темно-коричневе пляжне плаття з леопардовим принтом, під яким немає білизни чи купальника. Волосся артистки розпущене, а на очах у неї темні окуляри. Відомо, що Джамала з чоловіком вирушила на свята на сонячний Маврикій, а ось їх маленький син залишився в Україні.

У підписі до фотографії Джамала розповіла, що збирається повертатися в Україну і це був останній день їх відпустки на сонячному острові. "Маврикій, Club Med La Pointe aux Canonniers! Насолоджуюся останнім вечером в цьому раю", - написала співачка.

Шанувальники не залишилися байдужі і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від її пляжного фото, і засипають зірку компліментами. Багато відзначили гарну засмагу зірки, який, проте лежить вона не рівномірно. Відповідаючи фоловерам, Джамала розповіла, що її відпочинок був активним, і вона не валялася на пляжі цілими днями, ось і загар такий.

"Просто прекрасна, більше слів і не треба", "Засмагла добре! Сліди від купальника є, доказ, що були на курорті є", "Як вам Маврикій? Повернулися б ще раз?", "Джа, ти неперевершена", "Як відпочили? Видно, що відпочинок пішов на користь, прямо світитеся зсередини", "Мені здається, що в тебе половина тіла засмагла, а половина ні", "Прекрасне фото", "Дивлюся на вас, і чомусь Крим згадується", "Джа без вас Голос, не голос, шкода, що ви не тренер!", "Хай новий день принесе вам багато чудових, радісних моментів", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.